PROGRAM KORBAN MASJID JAMEK TANJONG MALIM

Masjid Jamek Tanjong Malim menawarkan pakej Korban dengan butiran berikut :

Korban Lembu sebahagian RM750.

Mudahnya mendaftar Korban bersama Masjid Jamek Tanjong Malim. Ikut 3 langkah mudah di bawah:

1.    Pilih pakej Korban anda.

2.    Daftar butiran diri anda.

3.    Lakukan pembayaran secara online.

Kemudian tunggu respon daripada kami untuk pengesahan penyertaan anda dalam tempoh 48 jam. InsyaAllah. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan atau kemusykilan boleh terus berhubung dengan kami:

Walk in terus ke Masjid Jamek Tanjong Malim ( sila buat temujanji )

Lebih mudah klik sahaja link whatsapp berikut:

Pelaksanaan

1.    Pelaksanaan korban akan dilakukan pada 10 Zulhijjah pada setiap tahun.

2.    Sembelihan akan dilaksanakan di Sebelah Tanah Perkuburan Islam Kg Chabang Lima.

3. Agihan daging untuk orang awam akan dilakukan di hadapan Masjid Jamek Tanjong Malim.

3.    Sembelihan dan agihan daging akan dilakukan dibawah pemantauan wakil-wakil yang telah dilantik oleh pihak masjid.

4.    Foto dan video sembelihan yang akan diberikan bersifat umum sahaja (gambar setiap penama tidak diberikan satu persatu atas sebab masa yang suntuk untuk menguruskan semua sembelihan) bagi ibadah korban yang dilaksanakan pada 10 Zulhijjah.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

PILIHAN SUMBANGAN

Pilihan Kuantiti Nilai (RM)
1 Bahagian Lembu